11.10.2016

Bugün Ne Yapsam? Evim ne kadar beni yansıtıyor?

Dekorasyon önerileri

Dekorasyon aslında çok kişisel bir şey. Evlerimiz takip ettiğimiz trendler değil bizim karakterimizi yansıtır. Mekanların görünümü ile ilgili hep bir beklenti de vardır. Nasıl daha fonksiyonel, daha temiz, daha düzenli ve daha ben olarak görünürüm?

365 gün farklı bir şeyler yap konseptimizde bugün dürbünü ev dekorasyonuna çevirelim.
Öncelikle yapılan hatalara bir göz atalım. Ondan sonrası size kalmış.

Küçük objeler ile ilgili her ne kadar belirli kurallar olmasa da hediye ve sanatsal objeler dışındakilere çok fazla yer vermek kirli, dağınık ve karışık görünüme neden olur.

dekorasyon fikirleri

Dekorasyon önerileri


aksesuar

dekorasyon trendleri



Aynı şey aksesuarlar için de geçerlidir. Her biri olmasa da bazı aksesuarlar uyumsuz ve gereksiz görünebilir. Belki arada bir yerlerini değiştirmek, çevirmek, kaldırmak, bulunduğu odayı değiştirmek gerekebilir.

Dekorasyonda yapılan en büyük hata mobilyaların showroomda sergileniyor gibi durmasıdır. Böyle bir durum sizin kişisel zevklerinizi de ortaya koymadığınız anlamına gelir. Herkes aynı mobilyayı alıp odasına koyabilir. Önemli olan ona ve mekana ruh katmaktır.

Desenleri, dokuları, malzemeleri birbirine karıştırmak eklektik hava yaratır. Birbirine yakın tonlarda renkler, kesimler; kim bilir belki sizi yansıtan hava budur?

Yapma çiçekler her ne kadar ucuz ve basit dursa da kaliteli olanları canlısından ayırt etmek zordur. Canlı çiçek bakamayanlardansanız yapmaları deneyebilirsiniz. En azından ölmezler...

Duvar süslerini seviyorsanız diyecek pek bir şeyimiz yok ama sevmeseniz iyi olurdu. Belki çocuk odaları, o da belki...


Duvar kağıtları... İşte kişiliğinizi ortaya serecek en önemli detay! Duvar kağıdının objeler, aksesuarlar, mobilyalar, perdeler, halılar kısacası her şey ile uyumlu ya da tamamlayan olması beklenir. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder