18.01.2017

MyFrench Film Festivali Başladı

film festivalleri ne zaman


Bu yıl yedincisi gerçekleşen MyFrench Film festivali 13 Ocak'ta başladı. 13 Şubat'a kadar sürecek olan festivalde kısa filmler ücretsiz gösterilirken uzun metrajlı filmler için film başına 1.99 euro ödeyebilir ya da 5.99 euro vererek tamamını izleyebilirsiniz. Yalnız 10 dilde alt yazı olanağı varken Türkçe bunlar arasında yok maalesef. Yabancı dili iyi olanlar ve özel filmler izlemeye bayılanlar için iyi bir fırsat.
Festival programında yer alan çok özel bu 12 uzun ve 15 kısa filme http://www.myfrenchfilmfestival.com/en/ linkinden ulaşabilirsiniz.
Bu yılın seçkisinde; Coming of Age, We Are Family, Love & Friendship, Psycho, A Woman's Life, ve" Midnight Screenings başlıkları altında yer alan birbirinden iddialı filmler ise şu şekilde; Ogres, Bang Gang (A Modern Love Story), Parisienne, This Summer Feeling, A Decent Man, Faultless, The New Kid, Marguerite & Julien, I’m All Yours, Moka, The Demons, Cléo ve Prejudice.
Gösterilen filmler arasında jüri Sinemacılar Ödülünün, internet kullanıcıları ise İzleyici Ödülü'nün sahibine karar verecek. İki ödül dışında 5 yabancı gazeteci ise Uluslararası Basın Ödülü verecek.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder